Wie zijn wij

MijnZZPloket is er voor jou, de zzp’er. De bedrijfsvoering van je onderneming doen we samen. Als zzp’er ben je erg goed in je werk. Misschien heb je zelfs van je passie je beroep kunnen maken en is het beginnen van je eigen bedrijf een lang gekoesterde wens die uitkomt. En dan, merk je dat er ook een heleboel papierwerk bij komt kijken. 

 

 
In een poging wegwijs te worden in alles wat er nodig is om je bedrijf goed te runnen, bezoek je verschillende websites met de hoop dat alles je eindelijk duidelijk gaat worden. Wat blijkt: bedrijfsvoering is zo makkelijk nog niet! Wij van MijnZZPloket zijn ervaren bedrijfsmanagers. Met een team dat van alle aspecten van bedrijfsmanagement op de hoogte is, helpen we jou van inschrijving bij de Kamer van Koophandel tot aan het nadenken over pensioensregeling en verzekeringen. 

 

Daar stopt MijnZZPloket echter niet. Na het opstarten van je eigen onderneming, laten we elkaar als partner niet los. We zullen te allen tijde voor je bereikbaar zijn en ook regelmatig contact houden. Administratie, urenregistratie en belastingaangiftes zijn bijvoorbeeld bezigheden die je telkens weer zult tegenkomen. Wij zorgen er voor dat jij je kunt focussen op wat je het beste doet: je werk!